With love! From me to you!

Hij is er! Mijn nieuwe website is in de lucht. Op Valentijnsdag! Een beter moment voor de lancering is er niet. Niet voor mij en mijn bedrijf Named.

Want ik ben heimelijk verliefd. Op merken.

Eigenlijk wil ik dat iedereen dat weet!

Want het is mijn grote liefde: van een merk een Love Brand maken. Een merk waar mensen gek op zijn. Waar ze bij willen horen. Die zij vertrouwen en die hen inspireert! Waar ze fan van kunnen zijn.

Hoe dat kan? Een Love Brand worden? Loveable zijn? Allereerst door jezelf als ondernemer en je medewerkers weer opnieuw te laten inzien hoe mooi je bedrijf is. Teruggaan naar je eerste liefde. Je houden aan je authenticiteit. Bij jezelf blijven en uitgaan van je unieke waarden. En dat alles in goed geregisseerde content creatie naar buiten uitdragen en uitstralen.

Ik vind het fantastisch om mensen op een merk verliefd te laten worden.

Vanuit die beleving werk ik. Dat vind je ook terug in mijn nieuwe website. Blader er eens doorheen. Je leest er verhalen over hoe jij een Love Brand wordt, wat ik voor jou kan betekenen en welke cursussen ik geef. En in mijn blog @Me leer je mij ongetwijfeld nog beter kennen. Wie weet word je wel een beetje verliefd …

Dit jaar vier ik ook dat Named vijf jaar bestaat. In juni. Daar ben ik trots op.

Net zoals op mijn site. Hij sluit nu weer helemaal aan bij wie ik ben en wat ik doe met Named. Het was wel een behoorlijke klus. Dat herken je vast wel. Je weet precies wat je wilt, maar dan moet je het vertalen naar een duidelijke opzet, met goede visuals en heldere teksten.

Gelukkig ben ik daar goed bij geholpen. Door Anita bijvoorbeeld. Zij is verantwoordelijk voor de prachtige teksten die vertellen wat ik voor bedrijven kan betekenen. Toen ik het las, moest ik wel even blozen! Net zoals ik wil laten zien hoe mooi jouw onderneming is en je hier (weer opnieuw) verliefd op wil laten worden, ervaarde ik dit nu zelf ook opnieuw. De eerste vijf jaar was ik zo hard aan het werk om iedereen verliefd te laten worden dat ik mijn eerste liefde Named een beetje uit het oog verloren was. De geschreven teksten waren zo helder dat ik ze direct als basis kon gebruiken voor het idee en de opbouw van mijn website.

Daar heeft Amber van effiecient weer een belangrijke rol in gespeeld. Zij vertaalde mijn idee naar techniek. Precies zoals ik het voor me zag: de website moest een magazine uitstraling hebben. Amber heeft aan een half woord genoeg om mijn ideeën te vertalen en kwam zelf met hele mooie aanvullingen en fijne feedback. In januari mocht ik iedere woensdagmiddag naast haar zitten. Uit handen geven en loslaten is namelijk niet mijn sterkste kant. Amber vond dat geen probleem. Zo zat ik ook gelijk dicht bij Dinemarie, die mijn nieuwe huisstijl heeft vormgegeven en mij heeft verrast met prachtige ontwerpen om Named die Love Brand uitstraling te geven.

Tot slot ook veel dank aan Lenske en Emmelie die mijn testpubliek waren en mij ondersteunde in mijn werkzaamheden. Daardoor kon ik echt tijd vrijmaken voor mijn eigen website.

Ik ben er blij mee. Wel vind ik het megaspannend wat jij ervan vindt. Zullen we snel eens afspreken?

With love! From me to You!
Dimphi. Van Named.