Genomineerd voor de Freelancer Of The Year Award

Dit jaar wordt voor de tweede keer de FOTY Awards georganiseerd. Een initiatief van Victor Mundi ondersteund door grote sponsoren die mooie prijzen beschikbaar stellen. En ik ben met Named genomineerd! De vakjury buigt zich na 31 januari inhoudelijk over de weekwinnaars die per categorie zijn ingedeeld.

Tot die tijd gaat het vooral om stemmen! Om weekwinnaar te kunnen worden moet je zoveel mogelijk stemmen en beoordelingen verzamelen. Dat is nog best een pittige opgaaf voor mij met enkele freelancer in de strijd die al enkele jaren in hun vakgebied een grote achterban hebben verzameld. Afgelopen zomer heb ik mijn 1ste jubileum mogen vieren, maar ook ik ga vol voor de winst!

Zo heb ik op nummer 11 van de algemene ranking mogen staan en ontving ik een uitnodiging om afgelopen zaterdag actief deel te nemen aan BNR ZZP Café van BNR. BNR ZZP Café is een programma wat iedere zaterdag vanuit Spaces in Amsterdam voor en door zzp’ers, wordt gepresenteerd door Diana Matroos en co-host Jeroen Sakkers. Een super leuke ervaring om een keer mee te maken en gelijk ook een mooi pr moment voor mijn campagne die aangekondigd is in het AD.. Maar ik heb jullie stem en beoordelingen nodig om door te gaan naar de volgende ronden! Stemmen kan rechtstreeks via deze link en wie weet rij ik dan op 28 maart met een glimlach, de eer en die Mini cooper naar huis.