Happy Summer by Named

 

Omdat het nog zo lang duurt voor het Kerstmis is! Deze zin was een onderdeel van mijn persoonlijk geschreven ansichtkaart die ik toegevoegd heb aan mijn relatiegeschenk.
Ieder jaar probeer ik mijn opdrachtgevers te verrassen op een moment dat ze het niet verwachten. Zo ben ik een keer met een paar roze Pietjes op Sinterklaasavond deur aan deur geweest. En heb ik ze eens roze wangen bezorgd met een persoonlijke boodschap op Valentijnsdag. Dit jaar heb ik gekozen voor de zomer! Want waarom wachten tot Kerstmis en je attentie mogelijk verdwijnt tussen alle kerstpakketten en flessen wijn die bezorgd worden door relaties en leveranciers. Ik wil graag verrassen!

Named-kooduu-happy-summerGENIET VAN DE ZOMER

Kooduu is een nieuw lifestyle-merk dat unieke en innovatieve elektronische producten aan de wereld introduceert. Ik vind het belangrijk bij het maken van mijn keuze dat het relatiegeschenk een duurzaam product is wat een uitstraling heeft wat ook bij Named past. Dit zijn de kernwaarden van waaruit Kooduu werkt voor dit product en waar ik mij direct mee kon identificeren voor het gevoel dat ik voor deze zomer mee wilde geven aan mijn opdrachtgevers.

Samen zijn
Geluk
Positieve sfeer
Gezelligheid
Innovatief
Laat je glimlachen

Het relatiegeschenk had ik zelf ontdekt, maar ik zag het ook al snel in het assortiment van Sietske, klein en sterk relatiegeschenken, voorbij komen. Ze is altijd heel actief online met het presenteren van nieuwe producten. Als communicatie en marketing expert kan ik dat extra waarderen. Zeker met het enthousiasme waarmee ze dat doet.

Direct contact met haar opgenomen of ze nog ideeën had hoe ik dit geschenk kon personaliseren. Hiermee kwam ze met een mooi idee om mijn slogan en logo in het leer te verwerken. Heel gaaf! Zo kon ik na mijn akkoord voor de volledige bestelling vlak voor de zomer mijn gepersonaliseerde geschenken bij Sietske ophalen en mijn opdrachtgevers blij maken.
Het was nog wel een hele uitdaging om deze dozen in mijn Opel Adam te krijgen. Maar zelfs bij het passen en meten in de auto had Sietske een oplossing.

Named Happy Summer_2.jpeg Named Happy Summer_1.jpeg
Processed with MOLDIV

SET THE MOOD. WHEREVER, WHENEVER.

De Kooduu is een lamp, speaker en koeler in één. Zo geniet je van sfeerlicht, je favoriete muziek en gekoelde drankjes. Waar je wilt, wanneer je maar wilt. In je tuin, op je balkon of op de camping. Van een zwoele zomeravond in je tuin tot een waterkoude wintermiddag voor de openhaard.

GENIET VAN WARM SFEERLICHT

De ingebouwde LED-lamp is zuinig in gebruik en zorgt voor een sfeervolle en warme verlichting.

STREAM JE MUZIEK

Je favoriete muziek stream je eenvoudig via bluetooth vanaf je smartphone, tablet of pc en geniet je draadloos van hoge geluidskwaliteit.

KOEL JE DRANKJES

IJs erin, drankjes erbij. Dankzij het speciale compartiment heb je altijd gekoelde drankjes.

DUURZAAM DEENS DESIGN

Bizonleer, geborsteld aluminium en kunststof. Dit product is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ontworpen volgens Deens design. Sfeervol, praktisch en duurzaam dus.