Van diamant naar briljant

Januari hebben we officieel achter ons gelaten en over een maand starten we dan alweer met het voorjaar. Het afsluiten van januari betekent ook dat er niet meer gestemd kan worden op de genomineerde voor de FOTY AWARD die in het voorjaar uitgereikt gaat worden.

Met een vroege piek aan het begin van november in de top 10 heb ik deze niet vast kunnen houden na het massaal inschrijven van freelancers door heel Nederland op deze felbegeerde award. Mijn officiële ranking is afgesloten met 22 beoordelingen en stemmen met een totaalwaarde van 602 punten. Op nummer 83 van de totale ranking, op nummer 22 in mijn categorie landelijk en op de 4de plaats in mijn provincie. Hiermee heb ik de prijs gewonnen om eervol vermeld te worden in het boek Freelancer of the Year 2014/2015.

De beoordelingen gaven mij ook de diamanten status. Wat heel toepasselijk is in mijn stappen van het ondernemen. Vanuit de ruwe diamant ga je slijpen om te komen tot een briljant, deze verhoogt de luister en lichtreflectie van een diamant die op maat naar wensen van de klant gemaakt is en vervolgens gedragen wordt door klanten die het waarderen en waard zijn.

Met al heel wat ondernemers uren op de teller ben ik nu ruim 1,5 jaar bezig met mijn onderneming. Je denkt dat je goed bezig bent, maar waar meet je dat aan? In de opstartfase staat het aantal opdrachten of je omzet vaak niet in vergelijk met je tijd en energie die je erin steekt. Humberto Tan zei er in de uitzending van BNR, die ik bij mocht wonen voor de FOTY AWARD, het volgende over:

“Goede referenties en mooie woorden zijn heel fijn om te ontvangen en te lezen. Je weet pas echt dat je goed bezig bent wanneer ze je terug gaan vragen of je voordragen wordt voor een nieuwe opdracht” Na 1,5 jaar kan ik zeggen dat ik een stap in deze fase heb gemaakt. Aangesterkt door o.a. jullie steun van stemmen en de mooie beoordelingen die ik mocht ontvangen, BEDANKT!

Dimphi werkt dag in dag met heel veel passie keihard aan haar onderneming. Ze is creatief, innovatief, een keiharde werker en een zeer betrouwbaar persoon. Naast haar onderneming zet ze zich ook vol overgave en passie in als vrijwilliger voor allerlei projecten. Ik zeg: een hele diepe buiging voor deze lieve vrouw vol ambities!